ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένο 8χρονο κοριτσάκι - Τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα!

ΕΛΛΑΔΑ: Διασωληνωμένο 8χρονο κοριτσάκι - Τραυματίστηκε από «αδέσποτη» σφαίρα!

Σοκ ανήμερα Πάσχα στη Θήβα, όπου ένα κοριτσάκι δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr, το κοριτσάκι έπαιζε στο δρόμο με άλλα παιδάκια, όταν ξαφνικά έπεσε κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι το παιδί έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και μάλιστα πως η σφαίρα ήταν σφηνωμένη στο κρανίο του.

Η αστυνομία πιθανολογεί, όπως μετέδωσε ο Alpha στο δελτίο ειδήσεων, ότι η σφαίρα «έφυγε» από όπλο πολίτη που γιόρταζε το Πάσχα!

Αρχικά ο Alpha μετέδωσε ότι το παιδάκι είχε χάσει τη ζωή του, όμως ευτυχώς είναι ζωντανό και δίνει μάχη για τη ζωή.

Δείτε το πιο κάτω όσα μετέδωσε ο Alpha Ελλάδας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE