Υπό κατάληψη από αναρχικούς βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό κατάληψη από αναρχικούς βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό κατάληψη βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το iefimerida.gr, 40 άτομα της Αναρχικής Οργάνωσης «Ρουβίκωνας» κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, πέταξαν φείγ βολάν και ανήρτησαν πανό στο εξωτερικό του κτιρίου.

Οι αναρχικοί προχώρησαν σε αυτή την κίνηση ζητώντας την άμεση κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' και σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας.

Στα γραφεία, την ώρα που μπήκαν οι αναρχικοί, βρίσκονταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Ζβίγγου, και ο γραμματέας, Τάσος Κορωνάκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE