Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Όπως διαβάζουμε στο iEfimerida.gr νεαρή μητέρα από τη Συρία είχε δώσει ραντεβού με τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να συζητήσουν για το διαζύγιό τους, στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Μαζί της ήταν ο θείος της.
Ο άνδρας εμφανίστηκε συνοδευόμενος από δύο φίλους του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γρήγορα η συζήτηση «άναψε».
Τότε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων θαμώνων στα μαγαζιά της οδού Ολύμπου, στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας άρπαξε το δίχρονο παιδί από τα χέρια της μητέρας του, μπήκε σε αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να σταματήσουν το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Μέχρι τώρα, ο δράστης της αρπαγής και το παιδί δεν έχουν εντοπιστεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




