Άφησε την Ελλάδα για… χάρη της Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Άφησε την Ελλάδα για… χάρη της Κύπρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην Κύπρο βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ούγκο Σόουζα, ο οποίος περνάει εκεί τις ημέρες του Πάσχα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν την ευκαιρία να πάρουν… ανάσες και περνάν τις ημέρες του Πάσχα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, επιλέγοντας διάφορους προορισμούς.

Ο Ούγκο Σόουζα, ταξίδεψε για την Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λεμεσό, όπου έκανε Ανάσταση στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Μάλιστα, ανήρτησε και σχετική φωτογραφία στα Social Media, στέλνοντας τις δικές του ευχές για καλό Πάσχα.

Δείτε το σχετικό ποστ: 

Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE