ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέσα στο νερό η κάμερα και η βάρκα– «Ψαχουλεύει» το σημείο των βαλιτσών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέσα στο νερό η κάμερα και η βάρκα– «Ψαχουλεύει» το σημείο των βαλιτσών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσα στην κόκκινη λίμνη εισήλθε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 28/04 η υποβρύχια κάμερα, ενώ γύρω στις 11:40 μπήκε και η βάρκα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η υποβρύχια ρομποτική κάμερα βρίσκεται πλησίον της σημαδούρας που τοποθετήθηκε στο σημείο το μεσημέρι του Σαββάτου 27/04.

Σημείο όπου, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρέθηκαν δυο αντικείμενα τα οποία αναμένεται να ανασυρθούν από τον βυθό την Κυριακή 28/04.

Στο σημείο μετέβη γύρω στις 09:30 το πρωί της Κυριακής ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για τα επόμενα βήματα των ερευνών, αποχώρησε από το σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Στο σημείο ο Αρχηγός της Αστυνομίας – Αρχίζει η επιχείρηση

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE