ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί

ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί

Γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 27/04, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενος από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, 27χρονος.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του 27χρονου, εντοπίζονταν στη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ, αφού εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για έκτιση ποινής σε σχέση με το αδίκημα της ληστείας.

Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και την Κυριακή 28/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.