ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί

ΠΑΦΟΣ: Του έβαλαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί

Γύρω στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 27/04, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενος από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, 27χρονος.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του 27χρονου, εντοπίζονταν στη βάση δεδομένων της Ιντερπόλ, αφού εναντίον του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για έκτιση ποινής σε σχέση με το αδίκημα της ληστείας.

Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και την Κυριακή 28/04 αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.