Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί στον χθεσινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και ο Αντρέ Πάους τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο.
Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό ενώ ο Κάλβο έκανε αποθεραπεία σήμερα και φαίνεται πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα του.
Αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί η κατάσταση του. Η προσοχή όλων στην Ανόρθωση είναι στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, όπου θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις