Αυτοί οι παίκτες είναι στη μαύρη λίστα

Αυτοί οι παίκτες είναι στη μαύρη λίστα

Η ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν.

Οι «βυσσινί» έχουν ξεκινήσει, ήδη, τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, αλλά πρωτίστως επιθυμούν την αποσυμφόρηση του πολυάριθμου έμψυχου δυναμικού.

Ο Νόε Ακόστα δεν θα παραμείνει στον σύλλογο, καθώς λήγει το συμβόλαιό του και δεν θα ανανεωθεί.

Ενώ ο Λεοζίνιο συμφώνησε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη «μαύρη λίστα» βρίσκονται πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές.

Πρόθεση της διοίκησης είναι βρεθεί ο τρόπος, προκειμένου και όλοι τους να αποχωρήσουν, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον αριστερό μπακ Χούμπτσεφ, τη θέση του οποίου πλέον, καλύπτουν οι Ζίβκοβιτς, Γιακιμόφσκι και ο νεοαποκτηθείς Στάνκοβιτς.

Τον Σέρβο Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς που δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν στην ΑΕΛ, εν αντιθέσει με τον νεοαποκτηθέντα Μπράλις.

Τους Γρομητσάρη και Κούνιτς που τις περισσότερες των αγώνων έμειναν εκτός αποστολής.

Και τέλος τον 31χρονο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές θα γίνουν συζητήσεις μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η αποχώρησή τους από το ρόστερ είναι δεδομένη.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.