Ισοπαλία που δεν σώζει καμία

Ισοπαλία που δεν σώζει καμία

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το Λεγανές-Θέλτα, με την πρώτη να βρίσκεται στο +8 από τον υποβιβασμό και τη δεύτερη στο +3.

Στο «Μπουτάρκε» εάν η Λεγανές νικούσε (βασικός ο Δημήτρης Σιόβας), θα καθάριζε και με την παραμονή. Το 0-0 με τη Θέλτα την έστειλε στη σχετική ασφάλεια του +8, αλλά καθώς δεν έχει τρίποντο για πέντε διαδοχικές αγωνιστικές, δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα. Το θέμα σε αυτό το ζευγάρι ήταν το τι θα κατάφερναν οι Γκαγιέγος. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και κρατάνε στα χέρια τους τη σωτηρία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Κυβέρνηση του ενός: Η διαχείριση της φωτιάς με... εργαλεία επικοινωνίας

Ανάλυση: Κυβέρνηση του ενός: Η διαχείριση της φωτιάς με... εργαλεία επικοινωνίας

Σε μια περίοδο που η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια από τις πιο σοβαρές φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών, η κυβέρνηση επέλεξε να απαντήσει... με απολογισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE