ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τέλος οι έρευνες – Αποχωρεί η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Τέλος οι έρευνες – Αποχωρεί η ΕΜΑΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχώρησαν από το σημείο της κόκκινης λίμνης στο Μεταλλείο του Μιτσερού οι αρμόδιοι γύρω στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 27/04.

Από το πρωί του Σαββάτου στον χώρο της λίμνης πραγματοποιούνταν έρευνες για να εντοπιστούν οι τρεις σοροί που φέρεται να πέταξε στο σημείο ο λεγόμενος «Ορέστης».

Η ΕΜΑΚ και ο ιδιώτης χειριστής της ρομποτικής υποβρύχιας κάμερας γύρω στις 17:00 αποχώρησαν από το σημείο, δίνοντας τέλος στις έρευνες οι οποίες θα επαναρχίσουν την Κυριακή του Πάσχα 28/04.

Αξίζει να σημειωθεί ως στο σημείο παρέμεινε η φουσκωτή βάρκα, η οποία μπήκε μέσα στο νερό γύρω στις 14:00 όπου και μέλη της ΕΜΑΚ τοποθέτησαν σημαδούρα σε σημείο της λίμνης όπου φέρεται να έχει εντοπιστεί βαλίτσα που πιθανόν να περιέχει τη σορό ενός εκ των θυμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!