Αιματηρή συμπλοκή με 5 τραυματίες στη Νεμέα – Βγήκαν μαχαίρια

Αιματηρή συμπλοκή με 5 τραυματίες στη Νεμέα – Βγήκαν μαχαίρια

Αιματηρή συμπλοκή με πέντε τραυματίες σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο της Νεμέας.

Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα με καταγωγή από τη Νεμέα που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, χτύπησαν και τραυμάτισαν πέντε άτομα που διαμένουν μόνιμα στη Νεμέα.

Οι σκηνές αυτές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Νεμέας. Τα άτομα ήταν ηλικίας 20-25, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, οι πέντε νεαροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας με τραύματα από μπουνιές και κλωτσιές και ένας ελαφρά τραυματίας από μαχαίρι.

Έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία Νεμέας δύο από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας

Από iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».