ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Έδειξε σημεία στην λίμνη που πέταξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες ο 35χρονος

Ο 35χρονος κατ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, μεταφέρθηκε το Σάββατο (27/4) στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, για να υποδείξει σημεία ώστε να εντοπιστούν οι ταξιδιωτικές βαλίτσες στις οποίες ισχυρίστηκε ότι έβαλε τις σορούς τριών προσώπων που σκότωσε.

Του Μιχάλη Μενελάου

Γύρω στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε η 35χρονος δολοφόνος, συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE