ΠτΔ: Δεν αποπροσανατολίζομαι από τις δηλώσεις που γίνονται – Χάσαμε πολύ χρόνο με Τατάρ
Επιδίωξα αυτή τη συνάντηση για να δούμε τα δεδομένα δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν την συνάντηση με Έρχιουρμαν.

Τογκολέζος πρώην επιθετικός μεγάλων ομάδων, όπως η Ρεάλ, η Τότεναμ και η Σίτι, αναφέρθηκε στο τι είχε κάνει ακριβώς, για να φύγει από τη ζωή, ενώ αποκάλυψε πως το τηλεφώνημα του κολλητού του, τον έσωσε από το θάνατο.
Τα ετοίμασα όλα, ήπια το νερό μου και τα είχα όλα όπως έπρεπε, για να φύγω. Εκεί, μέσα στην νύχτα, τηλεφώνησε ο καλύτερός μου φίλος και μου έδιωξε την πίεση, μου είπε πως είχα λόγους για να ζω.
«Μπορείς να αλλάξεις την Αφρική», μου είπε. Στη συνέχεια, σκέφτηκα πως είμαι ένας πωλητής ονείρων και τώρα δεν αγοράζω κανένα όνειρο. Αυτό με έκανε να εγακαταλείψω την ιδέα να φύγω, σκέφτηκα ότι κάτι θα φυλά ο θεός για μένα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




