Ιστορία έγραψε και στην Πορτογαλία ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.
Ο νεαρός ιστιοπλόος μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή κερδίζει λίγους μήνες αργότερα και το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Μια ημέρα πριν ολοκληρωθεί (Μεγάλο Σάββατο) η διοργάνωση ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έριξε… άγκυρα στην κορυφή του κόσμου.
Το Μεγάλο Σάββατο απομένει άλλη μια κούρσα στο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα γίνει η στέψη! Στη 2η θέση είναι άλλος ένας Έλληνας ο Ιωάννης Καρβουνιάρης του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας ο οποίος έχει 59 β.π και στην 5η είναι ο Νικόλαος Σιλιτζόγλου με 79.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 28 αθλητές! Πηγή: Gazzetta.grΜετά από 14 κούρσες ο Αλέξανδρος είναι 1ος με 22β.π! Από τις 14 κούρσες που έχει «τρέξει» έχει κερδίσει τις 13!
Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πορτογαλία ο Καλπογιαννάκης!

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τζόκερ: Ένας τυχερός γέμισε τις τσέπες του - Πόσα κέρδισε – Ποιο το ποσό της επόμενης κλήρωσης
Εορτολόγιο: Μην ξεχάσετε αυτά τα ονόματα - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου
Αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου διεθνώς – Πού κυμαίνεται πλέον
Πόσοι γνωρίζετε ότι υπάρχει; Πώς ο θεσμός του Κοινωνικού Λειτουργού της γειτονιάς αλλάζει ζωές
Οι ΗΠΑ χτύπησαν πάνω από 80 στόχους στο Ιράν μετά τις επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Δείτε βίντεο

