Η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ – Πόσο μένει εκτός

Η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ – Πόσο μένει εκτός

Η UEFA αποφάσισε να τιμωρήσει τον Νεϊμάρ με ποινή τριών αγωνιστικών μετά το σχόλιό του έπειτα από τον αποκλεισμό της Παρί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τον αποκλεισμό της Παρί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ματς στο οποίο ο Νεϊμάρ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο Βραζιλιάνος σχολίασε στα social media τη διαιτησία με πολύ άκομψο τρόπο, γράφοντας: «Αυτό είναι ντροπή. Έβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Αντε γαμ@@@@ε». Η UEFA τον κάλεσε σε απολογία και τώρα ανακοίνωσε ότι τον τιμωρεί με 3 αγωνιστικές στο Champions League, τιμωρία που φυσικά θα έχει ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE