Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Πωλήθηκε το ΗΙLTON Cyprus - Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το τίμημα

Ολοκληρώθηκε και επίσημα, αφού πρώτα έλαβε έγκριση από την Αρχή Ανταγωνισμού της Κύπρου, η μεταβίβαση του Ηilton Cyprus στο κοινό επενδυτικό σχήμα της «Ιnvel-ΠΑΝΓΑΙΑ» (Vibrana Holdings Ltd), έναντι τελικού τιμήματος 55,5 εκ. ευρώ.

 Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όχι μόνο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά και την μελλοντική αναβάθμιση του, καθώς και την επιχειρηματική αξιοποίηση των πολύ σημαντικών όμορων οικοδομήσιμων εκτάσεων που διαθέτει στην ιδιοκτησία του.

Η συμφωνία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε κύκλους της Κυπριακής αγοράς ακινήτων, καθώς στο παρελθόν είχαν διατυπωθεί αμφιβολίες για την μελλοντική πορεία της μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας υπό το προηγούμενο καθεστώς διοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Ο Νετανιάχου δεν αποκλείει τη δολοφονία Χαμενεΐ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE