ΚΥΠΡΟΣ: Ολονύχτιες επιχειρήσεις για πάταξη νεανικής παραβατικότητας- 15 συλλήψεις

ΚΥΠΡΟΣ: Ολονύχτιες επιχειρήσεις για πάταξη νεανικής παραβατικότητας- 15 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της Αστυνομίας για πρόληψη του εγκλήματος και πάταξης της νεανικής παραβατικότητας, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν παγκύπρια χθες Πέμπτη (25/4) βράδυ και τις πρωινές ώρες σήμερα, ελέγχους, σε εκκλησίες, πάρκα και άλλους χώρους, όπου συχνάζουν νεαρά πρόσωπα.

Στην επαρχία Λευκωσίας, τα μέλη της Αστυνομίας ανταποκρίθηκαν σε 33 περιστατικά ανάμματος φωτιάς, μεταφοράς ξύλων και ρίψης κροτίδων, ενώ συνελήφθη και ένα πρόσωπο, για κατοχή πτυσσόμενου ροπάλου και 37 κροτίδων.

Επίσης, στην επαρχία Λεμεσού, 14 πρόσωπα, τα οποία είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για το αδίκημα αλήτες και περιπλανώμενοι, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, με στόχο την πάταξη των πιο πάνω φαινομένων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE