Τρεις «γκέλες» τερματοφυλάκων σε δυο μέρες, ποια είναι η χειρότερη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρεις «γκέλες» τερματοφυλάκων σε δυο μέρες, ποια είναι η χειρότερη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η θέση του τερματοφύλακα είναι εκ των πραγμάτων η πιο δύσκολη στο ποδόσφαιρο. Οχι μόνο γιατί υπάρχει χώρος μόνο για έναν και πρέπει να κάνει πολύ υπομονή ο δεύτερος και ο τρίτος κάθε ομάδας, αλλά και γιατί τα λάθη ενός τερματοφύλακα συνήθως στοιχίζουν βαθμούς.

Αυτό συνέβη σε δύο αγώνες μεσοβδόμαδα, ένας στο αυστριακό και ένας στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Την Μ.Τρίτη στον αγώνα μεταξύ Χάρτμπεργκ-Ραπίντ Βιέννης 2-4, είχαμε δύο γκέλες από τους τερματοφύλακας των δύο αυστριακών ομάδων μέσα σε 14 λεπτά. Αρχικά ο κίπερ της νεοφώτιστης Χάρτμπεργκ, Σβέτε, έκανε τραγική έξοδο σε κόρνερ στο 14ο λεπτό και έστειλε την μπάλα στην δική του εστία για να γίνει το 0-1. Στο 28΄ο τερματοφύλακας της Ραπίντ είπε να τον αντιγράψει αφού σε εκτέλεση φάουλ του Ρεπ και αφού η μπάλα αναπήδησε στο χορτάρι, πήγε χαλαρά για να την μπλοκάρει και την έχασε μέσα από τα χέρια του.

Δείτε εδώ τα δύο βίντεο:

Μία μέρα μετά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, στο παιχνίδι μεταξύ Μπρέντα-Φέγενορντ 0-4, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποφάσισε να δωρίσει το πρώτο γκολ στην αντίπαλη ομάδα. Ο Φαν Λεέρ της Μπρέντα λοιπόν σε σουτ του Βέντε έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αν και ήταν σίγουρος πως θα τη σταματούσε.

Δείτε το βίντεο:

Τρία λάθη τερματοφυλάκων μέσα σε δύο μέρες και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το χειρότερο.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE