ΠΑΦΟΣ: Γείτονας έφυγε με 6 χιλιάδες από σπίτι 40χρονης- Έξι άτομα στο κελί

ΠΑΦΟΣ: Γείτονας έφυγε με 6 χιλιάδες από σπίτι 40χρονης- Έξι άτομα στο κελί

Yπόθεση κλοπής από κατοικία, κλεπταποδοχής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από γυναίκα από το Νεπάλ 40 ετών ότι ένας αλλοδαπός που την επισκέφτηκε απέσπασε από το δωμάτιο του διαμερίσματος της που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό ύψους 6 χιλ. ευρώ.

Ο συγκεκριμένος ηλικίας 28 ετών διαμένει με άλλους πέντε ομοεθνής του πάνω από το διαμέρισμα της παραπονούμενης.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα που διαμένουν τα έξι πρόσωπα που κατάγονται από το Πακιστάν και στην κατοχή τους εντοπίστηκε σχεδόν όλο το χρηματικό ποσό μαζί με το πορτοφόλι της παραπονούμενης.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των έξι προσώπων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι οι έξι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE