Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 23/4/2019 από την οικία του στη Λευκωσία, ο BALBIR BALBIR, 31 ετών από την Ινδία.
Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, γύρω στα 65 κιλά, με κοντά μαύρα μαλλιά και κατά την αναχώρησή του, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, και γκρίζα μπλούζα.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις