Σρι Λάνκα: Στους 250-260 αναθεωρήθηκε ο αριθμός των νεκρών αντί των 359

Σρι Λάνκα: Στους 250-260 αναθεωρήθηκε ο αριθμός των νεκρών αντί των 359

Οι αρχές της Σρι Λάνκα αναθεώρησαν προς τα κάτω, κατά περίπου 100 λιγότερους από τους 359 που αρχικά πιστευόταν, τον απολογισμό των νεκρών από τις επιθέσεις που διαπράχθηκαν ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στη χώρα.

 
"Θα μπορούσαν να είναι 250 ή 260. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια. Υπάρχουν τόσο πολλά μέρη σώματος και είναι δύσκολο να δώσουμε έναν ακριβή αριθμό", δήλωσε ο Aνιλ Τζασίνγκε, γενικός διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών της Σρι Λάνκα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
 
Από την πλευρά του, ο Ρουάν Γουιτζεγουαρντένε, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, είπε ότι ο απολογισμός των νεκρών αναθεωρήθηκε προς τα κάτω, στους 253, λόγω των ανακριβών στοιχείων που είχαν δώσει τα νεκροτομεία.
 
"Δυστυχώς, το υπουργείο Υγείας έδωσε τον προηγούμενο απολογισμό σε εμάς", είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE