Ο Ερνέστο για την νίκη

Ο Ερνέστο για την νίκη

Η Μπιλμπάο επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας και έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής στην Πριμέρα.Ο τεχνικός των νικητών και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού όμως έχει διαφορετική άποψη.

Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι όταν ο Αντουρίθ είναι σε καλή κατάσταση τότε όλη η ομάδα είναι καλά ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα.«Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί παίζαμε απέναντι στην Ρεάλ. Πριν λίγες ημέρες αποκλειστήκαμε από την Τορίνο στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά χθες δείξαμε ότι ξεπεράσαμε τον αποκλεισμό. Σκοπός μας δεν ήταν να σταματήσουμε τους παίκτες της Ρεάλ να τρέχουν αλλά να προσπαθήσουμε να μπούμε στην περιοχή τους.Η διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ο Αντούριθ είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ του πρωταθλήματος. Αν είναι καλά τότε όλοι η Αθλέτικ είναι καλά. Δεν ήμασταν το φαβορί και δεν θα είμαστε το φαβορί στον τελικό κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε λιγότερες πιθανότητες αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Πυροβολισμοί στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος γραφεία εταιρείας – Εντός του κτηρίου βρίσκονταν εργαζόμενοι

Στόχος εγκληματικών στοιχείων αποτέλεσαν, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, γραφεία εταιρείας που στεγάζεται στην οδό Αγίου Ανδρέου, στη Λεμεσό.