Προβληματισμός στη Μίλαν, τι γίνεται με Γκατούζο

Προβληματισμός στη Μίλαν, τι γίνεται με Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να έχει κουβέντα εντός της ημέρας με τους Λεονάρντο και Μαλντίνι στο προπονητικό της Μίλαν, έπειτα και από τον αποκλεισμό από τη Λάτσιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο «Ρίνο» έχει βρεθεί σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή στον πάγκο των «ροσονέρι» και θα είναι έκπληξη αν συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα παλεύει μήπως και καταφέρει να πάρει μια θέση για το επόμενο Champions League, απέτυχε να φτάσει μέχρι τέλους στο Κύπελλο και για όλα αυτά αναμένεται να μιλήσει ο κόουτς της ομάδας με τους Λεονάρντο και Μαλντίνι.

Οι δύο τελευταίοι, βρέθηκαν το μεσημέρι στο Milanello και όπως ανέφερε το SkyItalia, τις επόμενες ώρες θα τα πουν εκτενώς με τον Γκατούζο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE