Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Πρόσωπο ηλικίας 58 ετών, παρουσιάστηκε γύρω στις 9 χθες το πρωί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία για αναζήτηση του από χώρα του εξωτερικού, για διερευνώμενη υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2011. 

Ο 58χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.