Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Προσπάθησε να φύγει από το αεροδρόμιο Λάρνακας - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Πρόσωπο ηλικίας 58 ετών, παρουσιάστηκε γύρω στις 9 χθες το πρωί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία για αναζήτηση του από χώρα του εξωτερικού, για διερευνώμενη υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2010 – Μαρτίου 2011. 

Ο 58χρονος συνελήφθη με προσωρινό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE