ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στην Κύπρο πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις έρευνες

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στην Κύπρο πέντε ειδικοί σύμβουλοι από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις έρευνες

Προχωρούν με ενταντικούς ρυθμούς στην Αστυνομία σχετικά με την διερεύνηση των υποθέσεων φόνων γυναικών.

Αναφορικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις φόνου γυναικών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, μετά από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας,  από τις 20/04/2019 έχει ζητήσει τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται η κάθοδος πέντε ειδικών συμβούλων από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 29/04/2019.

Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν Ιατροδικαστή, Κλινικό Ψυχολόγο, Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE