Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της απολογείται στους Ομονοιάτες για την εμφάνιση με τη Νέα Σαλαμίνα και τονίζει ότι όλοι αξιολογούνται καθημερινά.

Αναλυτικά:

Διαπιστώνονται αρκετά δημοσιεύματα ή αναφορές σε σχέση με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε την πάγια φιλοσοφία μας πως όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους και πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαραδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE