Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Απολογείται στον κόσμο για την πεντάρα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες με προπονητή, παίκτες και στελέχη!

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της απολογείται στους Ομονοιάτες για την εμφάνιση με τη Νέα Σαλαμίνα και τονίζει ότι όλοι αξιολογούνται καθημερινά.

Αναλυτικά:

Διαπιστώνονται αρκετά δημοσιεύματα ή αναφορές σε σχέση με τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε την πάγια φιλοσοφία μας πως όλοι ανεξαιρέτως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπό διαρκή αξιολόγηση, είτε πρόσωπα, είτε διαδικασίες. Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην ώρα τους και πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας.

Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαραδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Στάρμερ: Ευχαριστεί τον ΠτΔ για στήριξη στην επαναρρύθμιση σχέσεων με την Ευρώπη

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τη στήριξή του όσον αφορά την επαναρρύθμιση της σχέσης μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου στο Λονδίνο για τη συνάντηση των δυο ηγετών την Τετάρτη, στη βρετανική πρωτεύουσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE