Τα πήραν… ΣΒΑΡΝΑ

Τα πήραν… ΣΒΑΡΝΑ

Εδώ και μέρες όποτε δίδεται η ευκαιρία σε Γιάννη Αναστασίου, Νεόφυτο Λάρκου, Σϊμο Ταραπουλούζη, Ράινερ Ράουφμαν, παρακολουθούν αγώνες άλλων ομάδων, όχι κυρίως για «κατασκοπεία» αντιπάλων, αλλά για σκανάρισμα παικτών που είναι στο δυναμικό αντιπάλων, ακόμη και ομάδων στο εξωτερικό.

Το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στο Παφιακό Στάδιο, ο Ράινερ Ράουφμαν στο «Αμμόχωστος» (στο ίδιο γήπεδο βρέθηκε και προηγούμενες αγωνιστικές ο Νεόφυτος Λάρκου), ενώ ο Σϊμος Ταραπουλούζης έκανε ταξίδι στο εξωτερικό για να δει παίκτες.

Όπως και να το κάνουμε, από τη στιγμή που δίδεται η δυνατότητα και ευκαιρία στους αξιωματούχους της Ομόνοιας, με την ομάδα να είναι εκτός στόχων, μεσολαβούν όσο πιο νωρίς γίνεται για να σκανάρουν όσο καλύτερα γίνεται παίκτες που ταιριάζουν στο πλάνο της νέας σεζόν, έτσι και πήραν… σβάρνα τα γήπεδα εδώ και μέρες.

Διαβάστε: 

Το έπραξαν ΔΥΟ φορές Λάρκου-Αναστασίου και Ράουφμαν! Δίχτυα στην κυπριακή αγορά…

Αυτό είναι… «ΜΕΝΟΣ»!

Πήγε να δει τον Μολ, αλλά ήταν χάλια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE