Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών η Ηρακλέους!

Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών η Ηρακλέους!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα στη Λευκωσία τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Δεκάθλου Ανδρών-Εφήβων και Επτάθλου Γυναικών-Νεανίδων που περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα φετινά πρωταθλήματα.

Η Χαριθέα Ηρακλέους του ΓΣΟ σημείωσε στο Έπταθλο Νέο Παγκύπριο Ρεκόρ κάτω των 18 ετών συγκεντρώνοντας 4227 βαθμούς.  Η Χαριθέα ήταν η νικήτρια τόσο στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών όσο και στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Στο Δέκαθλο Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Έλβις Κρυούκωβ του ΓΣΟ με 7015 βαθμούς που αποτελεί ατομική του επίδοση.

Στο Δέκαθλο Εφήβων νικητής ήταν ο αθλητής του ΓΣΚ Γεώργιος Κανάρης με 6702 βαθμούς που αποτελεί επίσης ατομική επίδοση.  Ο Κανάρης για 18 βαθμούς έμεινε πίσω από την επίτευξη Νέου Παγκύπριου Ρεκόρ στη κατηγορία του αφού το κατέχει ο σημερινός προπονητής του Γιώργος Ανδρέου με 6720 βαθμούς από το 1993.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΚΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΘΛΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE