ΣΚΛΗΡΗ ατάκα από πρώην αρχηγό της Γιουνάιτεντ: «Θα διώξουν τον Σόλσκιερ όπως έκαναν με τον Μουρίνιο»

ΣΚΛΗΡΗ ατάκα από πρώην αρχηγό της Γιουνάιτεντ: «Θα διώξουν τον Σόλσκιερ όπως έκαναν με τον Μουρίνιο»

Ιδιαίτερα αυστηρός με τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο άλλοτε αρχηγός της, Ρόμπι Κιν.

Σε μια επικριτική δήλωση κατά των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβη ο θρύλος του συλλόγου, Ρόι Κιν. Ο Ιρλανδός δεν μάσησε τα λόγια του για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους οποίους κατηγόρησε ότι «έφαγαν» τον Μουρίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sky Sports ο άλλοτε αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων»:
«Αυτοί οι παίκτες ήταν που πέταξαν έξω τον Μουρίνιο και θα κάνουν το ίδιο στον Σόλσκιερ. Οι λεοπαρδάλεις δεν αλλάζουν την κηλίδες τους. Πρέπει να βρίσκεις πάντα το κίνητρο να τα δίνεις όλα είτε αγωνίζεσαι στη Γιουνάιτεντ, είτε στην Όλτρινχαμ! Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα. Και μόνο το γεγονός πως τώρα συζητάμε ότι η Γιουνάιτεντ παλεύει να τερματίσει 4η, δείχνει πόσο πολύ έχουν πέσει τα στάνταρ του συλλόγου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Θέλει να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Τυχικός - Μεγάλη αναστάτωση στην Πάφο - «Είναι προδοσία απέναντι στον Χριστό»

Αισθήματα οργής, αναστάτωσης, αγανάκτησης και βαθιάς απογοήτευσης, διακατέχουν πιστούς της Πάφου, αφού οι ίδιοι οι Ιεράρχες, όπως λένε, καταπατούν τα όσα ευαγγελίζονται, περί συγχώρεσης του μετανοούντος και αγάπης προς το συνάνθρωπο. Το πιο πάνω περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται πολίτες της πόλης, από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τον Μ.Π. Τυχικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE