ΕΛΛΑΔΑ

Tι είπε ο Ανάκογλου για τον Ολυμπιακό

Tι είπε ο Ανάκογλου για τον Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης με τους Πειραιώτες, επισημαίνοντας ότι παρά τη δίψα του κόσμου για την πρόκριση, στην Ένωση θα πρέπει να δουν μόνο αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το κύπελλο. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι σήμερα κόντρα στην Ερμιονίδα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε σφιχτά και νικήσαμε», ανέφερε αρχικά ο Ανάκογλου στο «Sport 24 Radio 103,3» και πρόσθεσε:  «Είναι όμορφο που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Ο κόσμος περίμενε καιρό αυτό το παιχνίδι. Παίρνουμε τα μηνύματα του κόσμου και ξέρουμε πόσο θέλει την πρόκριση. Εμείς πρέπει να το δούμε αγωνιστικά. Περιμένουμε να μας δώσει ώθηση ο κόσμος και να μας βοηθήσει να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση». 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top