ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ: Γυναίκα η νεκρή- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΠΤΩΜΑ: Γυναίκα η νεκρή- Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Λευκωσία, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (24/4), ενώ εν αναμονή των αποτελεσμάτων της αυτοψίας, οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στην οροφή της πενταόροφης πολυκατοικίας, επί της οδού Κ. Σκόκου, πάροδο της Πινδάρου, διενεργεί αυτοψία ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, τα ευρήματα της οποίας πιθανόν να δώσουν κατεύθυνση στις έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε πτώμα σε ταράτσα πολυκατοικίας

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι στιγμής (11:50) δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, ενώ στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (24/4), πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία για πτώμα που υπήρχε στην οροφή της πολυκατοικίας. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου ξεκίνησαν έρευνες.

Μαρινέλλα Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE