Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο της παιδί η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου.

Λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, σύμφωνα με τον συνεργάτη της εκπομπής της Κώστα Καρνάκη και το Alphanews.live. H γέννα έγινε με καισαρική τομή.

Το παιδάκι της παρουσιάστριας και του Γιώργου Εφραίμ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, είναι αγοράκι. Είναι το δεύτερο παιδάκι του ζεύγους, μετά την μικρή Μελίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μέχρι και την προηγούμενη ημέρα πριν γεννήσει βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής της, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τους τηλεθεατές της, αφού τους είχε ενημερώσει ότι ήταν η τελευταία φορά που θα παρουσίαζε, λόγω εγκυμοσύνης.

Πιο κάτω απόσπασμα από την εκπόμπή της Τρίτης (23/4):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE