ΠΑΦΟΣ: Κινηματογραφική ληστεία για… 10 ευρώ! – Φεύγοντας παρέσυραν μοτοσικλετιστή

ΠΑΦΟΣ: Κινηματογραφική ληστεία για… 10 ευρώ! – Φεύγοντας παρέσυραν μοτοσικλετιστή

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (23/4) σε πιτσαρία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, δύο πρόσωπα τα οποία έφεραν κουκούλες στα πρόσωπά τους και μιλούσαν ελληνικά, μπήκαν σε πιτσαρία με σκοπό την ληστεία.

Ο ένας εκ των δύο προέταξε μαχαίρι ενώ ο άλλος είχε στην κατοχή του δακρυγόνο σπρέι, το οποίο εκτόξευσε εναντίον του υπαλλήλου της πιτσαρίας. Στην συνέχεια κτύπησαν τον άνδρα από την Ρουμανία και κατάφεραν να του αποσπάσουν το τσαντάκι μέσης, στο οποίο υπήρχαν μόνο 10 ευρώ, κάποια προσωπικά του έγγραφα και κλειδιά.

Οι δύο ληστές, εγκατέλειψαν την σκηνή με ένα μικρό σαλούν όχημα, ωστόσο σε κοντινή απόσταση προκάλεσαν τροχαίο.

Συγκεκριμένα, φεύγοντας παρέσυραν με το όχημά τους έναν ντελιβερά, τον οποίον εγκατέλειψαν στην μέση του δρόμου.

Τόσο ο υπάλληλος της πιτσαρίας όσο και ο ντελιβεράς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε να φέρουν κάποιο σοβαρό τραύμα.

Μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, βάσει στοιχείων. Πρόκειται για Γεωργιανό, κάτοικο Πάφου, ο οποίος και αναζητείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE