ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο για υπόθεση απόπειρας φόνου 25χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο για υπόθεση απόπειρας φόνου 25χρονος

Κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου, πρόκειται να αντιμετωπίσει 25χρονος Ινδός, ο οποίος φέρεται να ήταν εκ των προσώπων που στις 2/11/2017, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνής του.

Υπόθεση στο Κακουργιοδικείου Λεμεσού, καταχωρήθηκε την Τρίτη (23/4), εναντίον του 24χρονου από την Ινδία, μετά τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης του που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την περασμένη δευτέρα 15/4.

Ο 25χρονος Ινδός, συνελήφθη από την Αστυνομία την Κυριακή 14/4. στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ενώ για την απόπειρα φόνου, εξακολουθεί να καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 20:00 της Πέμπτης 2/11/2017, έφθασε στην Αστυνομία πληροφορία, ότι στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο πρόσωπα τραυματισμένα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από πέντε πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Σύλληψη 24χρονου ενάμιση χρόνο μετά

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα 27χρονο και ένα 21χρονο, με τον πρώτο να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε βαθύ τραύμα στο στέρνο, ενώ ο δεύτερος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.