Ένωση Δήμων Κύπρου: Προσηλωμένη στη διαδικασία μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ένωση Δήμων Κύπρου: Προσηλωμένη στη διαδικασία μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων Κύπρου σε σημερινή συνεδρία της αποφάσισε ότι παραμένει προσηλωμένη στη διαδικασία μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δήμων Κύπρου, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει αποφασίσει όπως διαβιβάσει στον Υπουργό Εσωτερικών όλα τα θέματα που έχουν τεθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δήμων Κύπρου, που έγινε στις 16 Απριλίου, και θα αναμένει τις δικές του τοποθετήσεις.

Μετά την τελική τοποθέτηση του Υπουργού Εσωτερικών επί όλων των θεμάτων που θα τεθούν, η Εκτελεστική Επιτροπή θα συγκαλέσει νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία καθηκόντως θα τοποθετηθεί επί των τελικών θέσεων του Υπουργού Εσωτερικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE