Νίκη για το πλεονέκτημα

Νίκη για το πλεονέκτημα

Πολύ σημαντικό το παιχνιδι στην Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ . Μια ενδεχομένη νίκη θα σημαίνει πολλά για την ομάδα της Ομόνοιας η οποία καταρχήν θα καταφέρει να αποσπαστεί από την ΑΕΚ αλλά και να ανοίξει την διαφορά από την Ανόρθωση που έχασε χθες στο ΓΣΠ.

Οι παίκτες του Καϊάφα ξέρουν καλά πως θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο καλύτερο από αυτό που παρουσίασαν στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο για να έχουν βαθμολογικό κερδος  Εκτός είναι οι τραυματίες Ποτέ, Φοφανά και Ρούμπιο, όπως και ο Μορέιρα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Κώστα Καϊάφα για δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι, όποια σημασία και αν έχει αυτή η απόφαση του προπονητή.

Πάντως Ρούμπιο και Φοφανά ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και ίσως προλάβουν το επόμενο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!