Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Τσινωντίδης, είπε ότι η διαδικασίας εγγραφής και επιλογής προσωπικού γιατρού από τους δικαιούχους ξεκινά από αύριο και θα συνεχίζεται, τονίζοντας πως δεν είναι μια διαδικασία που σταματά.
«Ανά πάσα στιγμή ο κάθε ο πολίτης θα μπορεί να μπει στο σύστημα και να εγγραφεί. Σίγουρα ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες και τους δικαιούχους να εγγραφούν σε καταλόγους προσωπικών ιατρών, ούτως ώστε την 1η Ιουνίου που θα ξεκινήσει η παροχή φροντίδας υγείας στα πλαίσια το ΓεΣΥ όλοι μας να έχουμε τον προσωπικό μας γιατρό, ούτως ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούμε να πάρουμε υπηρεσίες φροντίδας υγείας», είπε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




