Αρχίζει η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ - Όλες οι πληροφορίες

Αρχίζει η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ - Όλες οι πληροφορίες

Αρχίζει την Τετάρτη 24/4 η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ), ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), Άθως Τσινωντίδη, από αύριο θα είναι αναρτημένος στο ηλεκτρονικό σύστημα και ο κατάλογος των προσωπικών ιατρών, που έχουν συμβληθεί με το ΓεΣΥ, ώστε να μπορούν να επιλέξουν οι πολίτες.

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Τσινωντίδης, είπε ότι η διαδικασίας εγγραφής και επιλογής προσωπικού γιατρού από τους δικαιούχους ξεκινά από αύριο και θα συνεχίζεται, τονίζοντας πως δεν είναι μια διαδικασία που σταματά.

«Ανά πάσα στιγμή ο κάθε ο πολίτης θα μπορεί να μπει στο σύστημα και να εγγραφεί. Σίγουρα ενθαρρύνουμε όλους τους πολίτες και τους δικαιούχους να εγγραφούν σε καταλόγους προσωπικών ιατρών, ούτως ώστε την 1η Ιουνίου που θα ξεκινήσει η παροχή φροντίδας υγείας στα πλαίσια το ΓεΣΥ όλοι μας να έχουμε τον προσωπικό μας γιατρό, ούτως ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούμε να πάρουμε υπηρεσίες φροντίδας υγείας», είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE