ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η άλλη ΟΨΗ του νομίσματος με Σωφρόνη Αυγουστή και παίκτες! Θα έχει ενδιαφέρον με ΑΠΟΕΛ…

Η άλλη ΟΨΗ του νομίσματος με Σωφρόνη Αυγουστή και παίκτες! Θα έχει ενδιαφέρον με ΑΠΟΕΛ…

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Απόλλωνας διάγει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Οι κυανόλευκοι κάνουν το ένα δώρο πίσω από το άλλο στον ΑΠΟΕΛ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι είναι… «ακατάδεχτοι» και με τις γκέλες τους κρατάνε τους γαλάζιους στο κόλπο του τίτλου.

Από την άλλη όμως οι κακές εμφανίσεις και η έλλειψη επιλογών λόγω τραυματισμών έχουν φέρει και σφοδρές αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Νίκου Κίρζη, του Πέτρου Κονναφή αλλά και του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ειδικά στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παρουσίασε σε όλα τα παιχνίδια κακό πρόσωπο και τώρα πλέον αν θέλει να ελπίζει για τίτλο θα πρέπει να πάει στο ΓΣΠ και να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα φέτος!

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται σωστά ως τελικός και αν το δουν έτσι στον Απόλλωνα και παρουσιάσουν το… καλό τους πρόσωπο ίσως να ανατραπούν πολλά. Βλέπετε στην Κύπρο όπως αποθεώνουμε και εξυψώνουμε κάποια άτομα, έτσι και τα κράζουμε ή το αντίθετο.

Στο σενάριο λοιπόν που οι γαλάζιοι πάρουν το τρίποντο από το ΓΣΠ και μάλιστα με καλή εμφάνιση μην παραξενευτείτε να δούμε και σκηνές λατρείας με Σωφρόνη…

Βέβαια ακόμη και να νικήσει ο Απόλλωνας, ο τίτλος δεν θα είναι στα χέρια του οπότε δεν περνάει από τα χέρια των γαλάζιων ακόμη και αν νικήσουν στο ΓΣΠ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top