Χαρούμενος ο «Πούρσα» και για άλλο λόγο πέρα της 5άρας επί της Ομόνοιας – Τι δήλωσε

Χαρούμενος ο «Πούρσα» και για άλλο λόγο πέρα της 5άρας επί της Ομόνοιας – Τι δήλωσε

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, δήλωσε τα πιο κάτω μετά το 5-2 επί της Ομόνοιας: 

«Όταν κερδίζεις με 5-2 την Ομόνοια μπορείς να λέεις ότι θέλεις όμως δεν θα πω πολλά λόγια το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο, παρά τις όποιες αλλαγές κι αν κάνει. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί και θα συνεχίσουμε το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμη μερικές μέρες να δουλέψουμε πριν ξεκουραστούμε. Ευχαριστώ το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι τον ανταμείβσαμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE