Συνάντηση Μιχαηλίδη με Ομοσπονδία – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση Μιχαηλίδη με Ομοσπονδία – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στα γραφεία του ΚΟΑ με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου Νώντα Μεταξά και Λευτέρη Τρίαρο αντίστοιχα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, που αφορούν το Εθνικό Κέντρο Τένις και τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος επηρεάστηκε από τις βροχές. Συζητήθηκε επίσης η εκμίσθωση του χώρου προς την Ομοσπονδία, καθώς και θέματα που αφορούν γενικά το άθλημα του Τένις στην Κύπρο.
Στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΑ παρέστησαν και λειτουργοί του Οργανισμού.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE