Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής (α’ και β’ όμιλος)

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής (α’ και β’ όμιλος)

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14 στον πρώτο και στο δεύτερο όμιλο.

Στον πρώτο όμιλο η Αγία Νάπα οδηγεί την κούρσα με 25 βαθμούς και ακολουθεί με 24 βαθμούς το ΑΠΟΕΛ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Galacticos – Χαλκάνορας…1-1
ΕΝΑΔ –  ΑΠΟΕΛ (Κλιμάκιο Λεμεσού)…1-2
Ερμής Αραδίππου – Αγία Νάπα…2-5
ΑΠΟΕΛ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) – Πάφος FC…11-2
Liverpool FC – Ομόνοια Λευκωσίας…0-3

Στο δεύτερο όμιλο ΑΕΛ και ΑΣΙΛ Λύσης πέτυχαν νέες νίκες και οδηγούν την κούρσα με 24 βαθμούς. Στην τρίτη θέση είναι ο ΠΟ Ορμήδειας με 16 βαθμούς.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Οθέλλος Αθηαίνου – Δόξα Κατωκοπιάς…2-10
Απόλλων (Κλιμάκιο Πάφου) – ΑΕΛ…0-3
Φρέναρος FC – Αλκή Ορόκλινης…0-4
Διγενής Ακρίτας Μόρφου -Νέα Σαλαμίνα…0-2
ΑΣΙΛ – ΠΟ Ορμήδειας…3-0

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE