Π. Προδρόμου: «Όσο διαρκούν οι έρευνες της Αστυνομίας δέν θα κάνουμε άλλη δήλωση»

Π. Προδρόμου: «Όσο διαρκούν οι έρευνες της Αστυνομίας δέν θα κάνουμε άλλη δήλωση»

 

 Συγκλονισμό εξέφρασε η Κυβέρνηση, δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδρομου Προδρόμου, για το έγκλημα που διαπράχθηκε στην περιοχή Μιτσερού, ενώ κάλεσε τους δημοσιογράφους να αναμένουν την ολοκλήρωση των ερευνών και μετά θα προβούν σε δηλώσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η Κυβέρνηση.

Ερωτηθείς σήμερα από τους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, αν έχει τεθεί θέμα ευθυνών του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας σε σχέση με τις έρευνες για την υπόθεση στο Μιτσερό, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «αυτό το οποίο τίθεται και νομίζω ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια είναι ότι είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι από αυτά που μαθαίνουμε".

"Όσο διαρκούν οι έρευνες της Αστυνομίας, όμως, δεν θα ήταν πρέπον ούτε συνετό να κάνουμε οποιαδήποτε άλλη δήλωση. Εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες θα ακούσετε και από τον Υπουργό και από την Κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE