Θέλει την νίκη για πολλούς λόγους η ΑΕΚ

Θέλει την νίκη για πολλούς λόγους η ΑΕΚ

Mια μεγάλη ευκαιρία έχει σήμερα η ΑΕΚ αν πέτυχει νίκη για να αποσπασθεί από την Ομόνοια αλλά και ταυτόχρονα να πέτυχει μια νίκη μεγάλη και σε θέμα ψυχολογίας.

Οι κιτρινοπράσινοι αυτό που θέλουν σήμερα είναι να δουν την κεντρική εξέδρα κατάμεστη από κόσμο και αυτό σε συνδυασμό με μια νίκη θα είναι τι ιδανικό σενάριο για τους γηπεδούχους. Η περίπτωση του Κολαούτι είναι η μοναδική που απασχολεί του κ Κριστιάνσεν , αλλά και στην αποστολή να είναι δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα με τον Μυτιδη να είναι ο βασικός σέντερ φορ σήμερα ενώ στα φτερά ο Βάντερ και ο Εγγλέζου.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE