Ξέσπασε φωτιά σε όχημα που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του ΡΙΚ

Ξέσπασε φωτιά σε όχημα που βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του ΡΙΚ

Το πρωί της Δευτέρας (22/04), η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα για φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εντός του χώρου στάθμευσης του ΡΙΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε όπως μεταβεί στον χώρο στάθμευσης του κρατικού καναλιού -ΡΙΚ- προκειμένου να κατασβήσει φωτιά σε όχημα η οποία ξέσπασε γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (22/04). 

Όπως μας ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η φωτιά ξέσπασε λόγω μηχανικού προβλήματος του όχηματος το οποίο βρισκόταν εν κινήσει, χωρίς ωστόσο να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός ή ανησυχία, αφού ο οδηγός πρόλαβε να απομακρυνθεί αμέσως. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής το οποίο και κατέσβησε την φωτιά, ενώ αποτέλεσμα αυτού είναι να προκληθούν ζημιές στο χώρο της μηχανής του οχήματος. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE