41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4) από τη θαλάσσια περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 41χρονος άνδρας, ερασιτέχνης ψαράς.

Ο άνδρας, όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στην οποία είχε αρχικά απευθυνθεί ένας άλλος ερασιτέχνης ψαράς που εντόπισε το πτώμα του άντρα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE