41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

41χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4) από τη θαλάσσια περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 41χρονος άνδρας, ερασιτέχνης ψαράς.

Ο άνδρας, όπως διαβάζουμε στο Protothema.gr ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στην οποία είχε αρχικά απευθυνθεί ένας άλλος ερασιτέχνης ψαράς που εντόπισε το πτώμα του άντρα.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Παπανικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE