ΠΑΦΟΣ: Άναυδος – Βρήκε τυχαία την κλοπιμαία περιουσία του

ΠΑΦΟΣ: Άναυδος – Βρήκε τυχαία την κλοπιμαία περιουσία του

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, μετά από διακριτική παρακολούθηση για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ένα πρόσωπο , κάτοικος Ρωσίας βρισκόταν στην Κάτω Πάφο, αντιλήφθηκε ότι σε χώρο στάθμευσης πλησίον ξενοδοχείου βρισκόταν το ποδήλατο του το οποίο είχε καταγγείλει ως κλοπιμαίο στις 2.11.2018.

Ο συγκεκριμένος το αναγνώρισε το πλησίασε και αφού το έλεγξε διαπίστωσε ότι ήταν δικό του.

Στο μέρος μετέβησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση.

Μετά από διάστημα δυόμιση ωρών έγινε αντιληπτή η παρουσία ενός άντρα που το ξεκλείδωσε.

Τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου αφού τον πλησίασαν προχώρησαν στην εξακρίβωση των στοιχείων του και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν πρόκειται για Γεωργιανό ηλικίας 37 ετών.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE