Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Της Γεωργίας Παππόυτα
Δημοσιογράφοι έχουν ενημερωθεί από την Αστυνομία όπως απομακρυνθούν από το σημείο, καθώς η ακτίνα των ερευνών από πλευράς Αστυνομίας διευρύνεται και ήδη η κίτρινη λωρίδα (χαρακτηριστική της σκηνής εγκλήματος) έχει τοποθετηθεί σε μεγαλύτερη απόσταση.
Ο κύριος λόγος φαίνεται να είναι νέες εξειδικευμένες εξετάσεις από πλευράς της Δύναμης και σε μια μεγαλύτερη ακτίνα γύρω από το φρεάτιο χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.
Να θυμίσουμε πως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η 6χρονη Sierra, κόρη της 38χρονος Ροούζ που ανασύρθηκε νεκρή τις προηγούμενες μέρες ενώ και την Κυριακή 21/4 δύτες της λιμενικής βούτηξαν ξανά στη λίμνη Ξυλιάτου σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Η 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο το δεύτερο θύμα του – Άγνωστο για την ώρα σε ποια ανήκει η δεύτερη σορός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Σκυφτός στο δικαστήριο ο Μεταξάς που παραδέχθηκε το δεύτερο φόνο –«Την έπνιξα μετά…»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟ: Από το Badoo γνώρισε και το δεύτερο θύμα του ο 35χρονος- Από πόρτα σε πόρτα η Αστυνομία
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις