ΝΕΚΡΟΣ-ΚΑΛΑΒΑΣΟΣ: Ήταν άφαντος τις τελευταίες μέρες- Το άψυχο σώμα του εντόπισε ο σπιτονοικοκύρης

ΝΕΚΡΟΣ-ΚΑΛΑΒΑΣΟΣ: Ήταν άφαντος τις τελευταίες μέρες- Το άψυχο σώμα του εντόπισε ο σπιτονοικοκύρης

Ως αιφνίδιος θάνατος αντιμετωπίζεται η υπόθεση από την Αστυνομία μετά από την αυτοψία των ιατροδικαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας την πληροφορία στην Αστυνομία έδωσε ο ιδιοκτήτης της οικίας που ενοικίαζε ο άτυχος άντρας αφού τις τελευταίες μέρες ήταν άφαντος, με αποτέλεσμα να τον αναζητήσει στο σπίτι.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία με μέλη της Δύναμης να αποκλείουν τη σκηνή ενώ στο σπίτι έσπευσαν και οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Αναφορικά με το θύμα πρόκειται για 51χρονο άντρα με καταγωγή από τη Ρουμανία που τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Κύπρο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν τη Δευτέρα 22/4 κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE