Τρέχουν οι εξελίξεις στην «Κυρία» – Αιφνιδιαστική κίνηση Λοΐζου (Η γραπτή δήλωση του προέδρου)

Τρέχουν οι εξελίξεις στην «Κυρία» – Αιφνιδιαστική κίνηση Λοΐζου (Η γραπτή δήλωση του προέδρου)

Γραπτή δήλωση από τον πρόεδρο του σωματείου, Λοϊζο Λοϊζου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υποβάλει την παραίτηση του.

Αναλυτικά:

«Από την ημέρα της εκλογής μου στο αξίωμα του Προέδρου του συλλόγου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ έταξα ως σκοπό μου να υπηρετώ μόνο τα ιδανικά και τις αξίες της μακρόχρονης Ιστορίας της και βεβαίως τα συμφέροντά της.

Λόγω του τεταμένου κλίματος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό μεταξύ του Συλλόγου και του κου Πουλλαΐδη και επειδή μου γνωστοποιήθηκε από το περιβάλλον του ότι για να επανέλθει στις διαπραγματεύσεις, προϋπόθεση είναι η παραίτησή μου, θέλοντας να διευκολύνω και να βοηθήσω τη διαπραγμάτευση, για την επάνοδο του κου Πουλλαΐδη, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταθώ εμπόδιο.

Άλλωστε, και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης έθεσα την παραίτησή μου ενώπιον των μελών, επιβεβαιώνοντας ότι η ανιδιοτελής προσφορά δεν μετριέται με αξιώματα και καρέκλες. Αισθάνομαι και θα παραμείνω πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες ενός Συλλόγου που αποτελεί φάρο για όλους τους Αμμοχωστιανούς και όχι μόνο.

Η επάνοδος του κου Πουλλαΐδη στα διοικητικά της Ανόρθωσης, είναι εντολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Καλώ την επιτροπή επαφής και τον κο Πουλλαΐδη, όπως εργαστούν εντατικά προς άμεση επίτευξη συμφωνίας για το καλό της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Με βάση τα πιο πάνω και με συναίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό προς τον μεγάλο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου, η οποία θα κατατεθεί αύριο σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου .

Μετά τιμής

Λοΐζος Λοΐζου

Πρόεδρος Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE