Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί για άλλη μια φορά με την δολοφονία του συζύγου της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί για άλλη μια φορά με την δολοφονία του συζύγου της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πλέον η νεαρή μητέρα και μοντέλο ζει μόνη της, μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της έξω από το σπίτι τους στην Ελλάδα.

Η Βικτώρια Καρύδα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τον καιρό  που ήταν έγκυος και ήταν στην αγκαλιά του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

Η φωτογραφία της βέβαια απέκτησε χιλιάδες Liks, μιας και η συγκίνηση που προκάλεσε στους διαδικτυακούς της φίλους είναι φανερή.

Ωστόσο τα λόγια της συγκινούν ακόμη περισσότερο: «Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά’» είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Η φωτογραφία που ανάρτησε:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE